Costul și prețul unei acoperiri de rășină acrilice podea

O acoperire acrilică rășină podea este un podea favorabil acoperă dat durabilitatea și durabilitatea. Costurile sunt sub cele ale plăcilor comparabile. În cazul în care turnarea se face de către un antreprenor, costurile forței de muncă pe metru pătrat sunt, de asemenea, printre cele mai ieftine opțiuni.

Profilul de muncă gestionabil în sectorul privat

În cele mai multe cazuri, rășina acrilică este utilizată ca o acoperire pentru podele pentru garaje, carport și balcoane. Aceste locații, care nu sunt deosebit de provocatoare pentru rășinile acrilice, permit alegerea celor mai ieftine produse. Rășina acrilică pentru autoaplicare este cea mai mare parte oferită în containere pentru zone de până la cincizeci de metri pătrați. Prețurile sunt cuprinse între 100 și 200 de euro.

Agregatele pentru consolidarea anumitor proprietăți tehnice măresc costurile materiale. Cu toate acestea, pentru uz privat, numai protecția UV și, eventual, aspectele optice sunt interesante și relevante pentru prețuri. Suprataxele de preț între zece și douăzeci la sută sunt comune.

Rășina acrilică pură are toate proprietățile necesare

Majoritatea acoperirilor din acril rășină pe podea disponibile pe piață provin din sectorul industrial. Atunci când cumpărați, trebuie notat faptul că caracteristicile de calitate inutile sunt "cumpărate", care nu sunt necesare. Aceasta include caracteristici cum ar fi:

  • rezistența la tracțiune
  • flexiune toleranță acidă putere
  • caustic compatibilitate
  • rezistenta la compresiune
  • elasticitate
  • rezistenta la abraziune aduce rășină acrilică

în forma sa „pură“ și se amestecă pentru a fi utilizat ca o stabilitate suficientă podea garaj și durabilitate, fără proprietăți suplimentare costisitoare. Costurile materiale de peste douăzeci de euro pe metru pătrat sunt potrivite doar pentru sarcini optice speciale în zona de living.

În ceea ce privește costurile forței de muncă, ar trebui calculate costurile maxime de 40 de euro pe metru pătrat pentru podelele utilitare. Aceasta include, de asemenea, pregătirea și costurile pentru implementare. La aceste prețuri, învelișurile de pardoseală sunt disponibile în varianta de aproximativ douăzeci de culori comune conform panoului RAL.

Proiectarea podelelor în loc de podele funcționale

Pentru acoperiri de podea proiectate pentru a satisface cerințele de proiectare rezidențiale, costurile variază considerabil. În particular, modelele și schimbările de culoare de pe suprafețele podelelor necesită uneori cerințe elaborate și cerințe speciale de material. Costurile pe trei cifre pe metru pătrat sunt rapid realizate.

Sfaturi și trucuri Când cumpărați o acoperire din podea din rășină acrilică, acordați atenție specificațiilor privind substratul. Deoarece rășina acrilică este un material periculos pentru mediu, acesta nu trebuie să pătrundă niciodată în pământ în mod necontrolat. Prin urmare, dacă este necesar, trebuie să adăugați costuri de protecție necesare în mod structural.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul