Takshingel skifer er holdbare

Taket bidrar til individuell karakter av et hus på. Ikke bare utseendet er en bør materialet også være motstandsdyktig mot forvitring og være holdbar. Tak shingles skifer oppfylle disse kravene og har vist seg å dekke til taket helt.

motstandsdyktig mot vind og vær

takkonstruksjonen har en stor andel i utseende av en bygning. Det bør ikke bare vakker, men også tilby en god beskyttelse og motstand mot forvitring. Skifer er et tidløs og spesielt lite vedlikehold materiale og oppfyller betingelsene optimal.

vanlig fliser eller bord design

skifer helvetesild er tilgjengelige i forskjellige utførelser. I Beavertail utforming taket får en koselig atmosfære. Valget er den velkjente grunnform med en avrundet nedre kant, samt en rekke spesielle former for overgangsområdene mellom taket og vinduer og hjørner og kurver tolke.

Rektangulære skifer er nøytrale og står for objektivitet. Også i denne formen er spesielle versjoner for individuelle legging krav på tilbudet. Prisen på et tak av skifer helvetesild avhenger av type dekning.

roofings

Den dyreste type dekning er den såkalte "wild cover". Her er høy kvalitet skifer lagt, det er kuttet bare på byggeplassen i den enkelte form. Mye billigere er den "gamle tyske cover" buen kutt dekning er det billigste alternativet.

Takshingel skifer er tidløse

  • robust motstandsdyktig mot forvitring

tilnærmet vedlikeholdsfrie ISPer og markedspriser

  • I bausep.de er perforerte skifer tilgjengelige 20 cm for 1,67 euro i dimensjonene 20 x.
  • Hoba-baustoffe.com har skifer 25 x 25 cm med honeycomb deksel og perforert for 1.27 stykket på tilbudet.
  • Frankebaustoffe.de har skifer i størrelse 25 x 25 cm for 0,67 euro per aksje i området
Tips TricksDas legging av Takshingel skifer krever en god opplevelse. Dette arbeidet bør overlates til eksperten.
Del med venner

Legg igjen din kommentar