Paleti bucatarie in aer liber - deci e

de locuințe merge în afara zonelor de bucătărie și grătar sunt de multe ori o afacere costisitoare, dacă le-ați cumpărat gata. Aici, de multe ori, auto-construirea de europaleți, ca material de construcție flexibil. Ce trebuie să acorzi atenție și cum poți crea o bucătărie de palete foarte simplă, citiți aici.

Obținerea paletelor

Paletele pot fi achiziționate fie noi, fie folosite. Pentru bunurile noi trebuie să plătiți de obicei între 5 EUR și 10 EUR pe bucată. Paleții folosiți sunt adesea mai ieftini. Paletele euro pre-tratate din magazinul de cherestea costă de obicei între 10 și 20 EUR (nou).

Pentru paletele utilizate, trebuie să utilizați întotdeauna nivelul de calitate "nou" sau cel puțin "ca nou". Paletele deteriorate, reparate sau așa-numitele, de obicei, nu sunt potrivite pentru proiectele de construcție. Pregătirea paleti

In virgina trebuie sa

  • paleti curate
  • numai macina si
  • prevăzut cu un conservant adecvat de lemn (lucru foarte atent pentru paleti din afara!)

Puteti paleti, desigur, în plus față de vopsea încă, glazura sau cu un alt tip de tratament de suprafață . De obicei, ele arată cel mai bine în starea naturală rustică ca "mobilier de epocă".

Dimensiunile paletului

Un palet euro are dimensiuni standard: 1200 mm x 800 mm x 144 mm. În plus, există numeroase palete speciale cu dimensiuni diferite. Printre acestea se numără paletul dreptunghiular (1200 mm x 1200 mm) sau paleta industrială, care este cu 200 mm mai mare decât paletul euro.

Puteți comanda cu ușurință toate paletele speciale de la producătorii care oferă aproape întotdeauna cantități foarte mici (pot fi comandate online).

Simplu paleti bucatarie in aer liber paleti

    • de conectare Material pentru sertar
    • văzut bandă

Sander primele paleti pregăti

Curățați intervalul inițial bine și lăsați să se usuce, apoi. Apoi, spalati toate partile foarte bine pana cand acestea sunt complet netede.

2. Stivuirea paleților

Stivuirea paleților împreună și fixarea lor împreună cu mijloace adecvate.

3 sertare si rafturi terminat

Decupajele de pe latura mai lungă a stivei paleți pot fi sigilate cu postamente autoproclamați (dacă este necesar din ambele părți). Cavitățile laterale pot fi folosite ca rafturi.

Dacă doriți, puteți, de asemenea, să stivuiți mai multe palete unul lângă altul pentru a obține un design de bucătărie mai lung. Dacă doriți să instalați dispozitive (cum ar fi un frigider), trebuie doar să efectuați o decupare corespunzătoare în stivuirea paleților.

Sfaturi și trucuri Este cel mai bine să nu folosiți paleți rășinoase (din lemn de esență moale). Rășina nu numai în timpul măcinării, ci, de asemenea, mai târziu, în conservantul pentru lemn sau atunci când pictura probleme mari si lemn rășinos arata, de asemenea, nu este frumos.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul