Hvor mye er et trekk?

Alle som spiller med ideen om å ansette et flyttefirma vil vite på forhånd hva flytte vil koste. Alt i alt kan du ikke ringe priser. Mange forskjellige faktorer utgjør den totale prisen. Likevel kan du være aktivt involvert for å regulere prisen nedover.

God forberedelse

Som forbereder sitt trekk godt, sparer penger. Prisen består hovedsakelig av flytende volum, avstand på leiligheter og arbeidstid. Så hvis du reduserer flyttevolumet ditt ved å rydde ut tidligere, vil du redusere prisen. På avstanden av leilighetene kan gjøres bare ved målrettet boliger søke noe. Mindre frakt betyr også mindre arbeidstid. Hvis den nye leiligheten ikke er for langt unna, kan du gå dit for mindre ting før flyttingen.
Hvis transportvolumet er løst, få ulike tilbud fra lokale fjerningsfirmaer. De fleste bedrifter vil ønske å få en ide på stedet. For billige selskaper vil spare på forsikring eller ikke betale arbeiderne riktig. Ordne en øvre grense med speditøren. Da kan prisen ikke eksplodere.

Ytterligere sparefaktorer

Nesten alle selskaper tilbyr full service. Dette inkluderer pakking av varene som skal flyttes og demontering og montering av møblene. Selvfølgelig koster det ekstra. Hvis du kan gjøre det selv, kan du spare penger. Flytte bokser får du billig i maskinvarebutikken. Emballasjematerialet er gammel avis, som du deretter kan disponere i papirbeholderen gratis. Pass på at boksene ikke blir for tunge. De må fortsatt bli slitt. Og de skal ikke rive. Sett alltid de tunge tingene i boksen først.

Det er noen nettsteder på internett der du kan beregne de bevegelige prisene. Dette er ikke bindende. Samtidig kan tilbud bli forespurt.

Del med venner

Legg igjen din kommentar