Cât de mult este un dormitor?

lucarnelor constructii sunt o modalitate foarte bună de a aduce lumină și aer într-un pod. Cu toate că au o incidență ușor mai mică în comparație cu ferestrele de acoperiș, dar oferă mai multe cazuri, un spațiu suplimentar plăcută într-un pod convertit. Citiți despre costurile pentru casele de acoperiș.

Exemplul

Detaliile pot fi găsite în descrierea serviciului nostru. Aceasta este doar

Observații Notă la exemplul de preț listat pentru lucarnei este un exemplu perfect. Chiar și în circumstanțe similare lucarnei poate costa în mod clar mai mult sau mai puțin, chiar și la tipurile noastre de probă poate duce la diferențe de preț de până la 1000 de euro, în funcție de companiile exportatoare.

lucarnelor generale sunt instalate în prezent, de obicei, ca lucarnelor prefabricate în diferite forme. În funcție de forma lucarnei nu doar lumina, dar, de asemenea, prețul este foarte diferit. Există, de asemenea, numeroase exemple de realizare diferențe în detaliu:

Criterii de bază pentru mansarde prefabricate Dormer

sau construcții Dormer

lucarnelor Pe langa prefabricate mansarde planificate individual, pot fi de asemenea instalate, desigur. Cu toate acestea, acest lucru creează o mulțime de efort în planificarea (planuri individuale pentru autorizația de construire) și construcții. Costul unei astfel de fronton special poate de multe ori se află la de două ori până la trei ori mai mare decât prețul unui Dormer prefabricate.

structuri speciale pe acoperiș, există, de asemenea, multe oportunități de a utiliza structuri speciale. Acestea includ:

 • Dormer o așa-numită mai multe etaje de fronton

lucarnes executate Aici este adesea deja de planificare un astfel de proiect foarte complex și costisitor (de obicei designeri necesare).

Gaube forma lucarnelor prefabricate sunt oferite într-o varietate de forme. Cele mai frecvente sunt: ​​

 • trageți lucarne lucarnelor lucarnelor triunghi de liliac (lucarnelor curbate)

Piesele de formă de fronton (aceeași dimensiune), un rol semnificativ pentru prețul. Pentru a face un pic mai clar, putem durchrechnen ca model Gaube diferite forme noastre Dormer cu aceleași dimensiuni (și detaliile de implementare):

Dormer formă preț
Modelul nostru Gaube (vărsat de fronton)3298 EUR
triunghi de fronton3760 EUR
bâtă de fronton5211 EUR
Dormer acoperiș plat2870 EUR
șa Dormer3652 EUR
segment de fronton3788 EUR
tone de fronton4162 EUR
Dormer ipohondru3924 EUR
trapezoidală Dormer3822 EUR

Preturile sunt doar aproximative indicarea prețului țintă, precum și în paradigma noastră. Puteți în funcție de furnizor, în cazuri individuale, cu până la 1.200 de euro sunt diferite (chiar și cu un design similar). Diferențele legate de forma căminului sunt clare în tabel. (Preturile sunt prețuri nete)
nota, de asemenea, că nu orice formă de fronton poate fi folosit cu orice panta acoperișului sau orice structură de acoperiș.

dimensiuni Gaubenmaß Gaube joacă un rol important pentru prețul, înălțimea Dormer este adesea mai importantă decât prețul, lățimea Dormer.

vărsat lucarnei vărsat lucarneivărsat lucarnei vărsat lucarnei
1,25 m 1,25 m 1,25 m înălțime
2 m 1,5 m lățime2 m lățime 3 m lățime
2 m lățime cca .3400 4.600 EUR 6.400 EUR

aproximativ 7300 de euro, în exemplul nostru, o (convențională) vărsat de fronton poate vedea impactul diferitelor lățime și lungimea lucarnei asupra prețului. Decisive pentru Gaubenmaß în practică, dar apoi întotdeauna dorit lumină și spațiu de economii.

panta acoperișului lucarnei

lucarnei însuși poate avea o pantă de acoperiș diferită. Pozițiile inferioare ale acoperișului din dormitor nu conduc, de obicei, la diferențe de preț. Uneori, numai formele simple Dormer sunt posibile pentru anumite înclinații dorite, care pot fi apoi mai scumpe, în unele cazuri.

Criterii de bază pentru detaliile de implementare

fereastra în

Dormer are, de asemenea, să ia în considerare diferitele tipuri de ferestre care sunt utilizate în lucarnelor:

 • U-valoare a ferestrei
 • ferestrei forma
 • cadru spalier, suspensie cadru

de a folosi fie lucarne sau ferestre verticale (în funcție de Modelul dormitorului). Există, de asemenea, o diferență clară de preț. ferestre Echtversprosste sunt, de asemenea, mai scumpe decât fereastra cu trepte de top în general.

care acoperă părțile laterale și extremitatea frontală

Latura lucarnei (obraz lucarnei) pot fi glazurate. Acest lucru se găsește de obicei în dormitoarele prefabricate, dar rareori. In mod normal, frunte si obraji sunt realizate cu zinc titan în concentrații diferite.

care acoperă lucarnei

lucarnei care urmează să fie îndeplinită de acoperiș cu aceleași gresie, precum și restul acoperișului. În consecință, costul acoperirii lucarnei poate fi diferit în funcție de acoperișuri existente. pentru numai lucarnei acoperișului plat (rar folosit) este o impermeabilizare acoperiș plat utilizat, care este puțin mai ieftin ca regulă. Conexiunea la acoperiș trebuie să fie făcut în mod corespunzător (de etanșare file), astfel încât să se asigure debitul de apă. Acest lucru poate duce la costuri mai mari și prețuri mai mari, astfel, în timpul instalării lucarnei în cazuri individuale.


costul lucrărilor necesare

izolare, eventual, suplimentar termic mai ridicat în

Dormer Dacă izolația din interior este capitonajul de a fi efectuată o calitate mai mare, ceea ce duce la un preț total mai mare. Dacă este cazul, în interior lucrări suplimentare de adaptare sunt apoi necesare la o grosime mai mare izolare.

Instalare de jaluzele intenție și

protecție solară Ca și în cazul lucarne de asemenea, poate fi, de asemenea, montat într-un obloane Dormer sau o protecție solară specială. atunci este adesea un efort special necesar (în funcție de accesoriile disponibile și fereastra) pentru instalare.

impermeabilizare suplimentară a terminalului acoperișului

Acoperișul conexiunii Dormer trebuie să fie în măsură să asigure scurgerea apei în condiții de siguranță. În funcție de circumstanțele de pe teren, pot fi necesare lucrări suplimentare.

factori Verbilligende

 • ferestre simple, materiale plastice ferestre
 • reduce numărul de ferestre (o singură fereastră în loc de 2 sau 3 ferestre) absența
 • barelor muntin
 • selectarea unui favorabil factorilor de creștere de cost sub formă de fronton
 • aluminiu ferestre
 • ferestre din lemn
 • echtversprosste fereastra
 • fereastra cu funcții speciale
 • piese suplimentare, cum ar fi obloane etc
 • acoperișuri în afara regulate acoperișuri
 • panta acoperișului cu acoperiri de înaltă calitate (trebuie să fie continuată pe lucarnei)

oportunități de economisire prin contribuția DIY sau personale

instalarea unui Dormer poate efectua doar o companie specializata (de acoperis). Numai modalitate de a se asigura că acoperișul asigură, de asemenea, un sigiliu strâns, și nu există probleme cu capacitate. De asemenea, în timpul lucrărilor interioare ulterioare nu ar trebui să proprii de lucru, deoarece este nevoie de o mare cantitate de experiență este necesară. Pentru erori în domeniul izolației termice sau prin instalarea inexactă și conectarea daune severe barieră de vapori în pod poate amenința.

de promovare în cazuri individuale pot fi posibile promoții, în special în cazul în care mai multe măsuri de economisire a energiei sau o extensie de mansardă de economisire a energiei se efectuează la instalația Dormer. Mai multe informații despre posibilele finanțări pot fi găsite în prezentarea generală a finanțării noastre.

Tips & Tricks compari în fiecare caz cu atenție prețurile diferiților furnizori înainte de a opta pentru un model de fronton și un furnizor. Asigurați-vă că atunci când comparațiile de preț, dar încă atenție aproape de ceea ce funcționează sunt incluse și serviciile pe care le-ar putea să plătească separat. De asemenea, rețineți că trebuie să obțină întotdeauna o autorizație de construcție pentru instalarea unei ferestre de fronton, pentru că este o schimbare semnificativă pe acoperișul casei!
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul