Cât costă o casă suedeză ca o casă prefabricată?

Suedia Casa: O casa din lemn clasic

Un alt avantaj este variabilitatea structurii de lemn este: Dacă vă decideți la un moment dat pentru o achiziție sau de conversie, costul este semnificativ mai mic decât într-o casă masivă.

Asigurați-vă o bună izolare

În ciuda numeroaselor sale avantaje, casa suedeză poate, de asemenea, să pună probleme cu construcția sa din lemn. Deoarece lemnul este o substanță naturală și reacționează la umiditate, trebuie să izolați foarte bine grinzile interioare portante. Dacă v-ați asigurat, casa din lemn nu are practic niciun dezavantaj.

Costurile

Prețurile de case finisate suedez sunt la același nivel ca alte case de lemn de aceeași dimensiune. Unii producători percep costuri suplimentare pentru designul caracteristic; Comparați prețurile înainte de a vă decide un furnizor. În exemplul următor, vom arăta costurile pentru o casă finală din Suedia. Este o casă cu o singură familie, cu o suprafață de 130 de metri pătrați.

cost cu o schimbare de ansamblu asupra prețului

primul lotde 600 de metri pătrați,
45000 EUR2. casa Suedia, la cheie, 130 de metri pătrați
180.000 de eurozona a treia îmbunătățire (gradina, terasa, etc)
15000 EUR4. formalități (taxa de notar, prin transfer de teren etc. .)
10000 EUR
5. Alte 20.000 EUR
totală 270.000 EURSfaturi și trucuri Aflați la diferite dezvoltatori atunci când este vorba de selecție la case Suedia. Unii furnizori se specializează în acesta și vă pot sfătui mai bine.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul