Cât timp sunt vopselele de emulsie durabile?

Remodelarea culori de perete contemporane sunt adesea numite, cu toate că acest concept cuprinzător, de asemenea, se aplică și altor, vopsele, de asemenea, „vopsele emulsie“. Dacă sunt depozitate corespunzător, containerele care au fost deja deschise pot dura mai multe luni, uneori chiar ani. Noi clarifica dacă puteți utiliza în continuare emulsie dumneavoastră vopsea mult timp după achiziționarea sau dacă este momentul de a dispune de ea și să cumpere o nouă cupă.

Termenul de valabilitate prin depozitare corespunzătoare se extind

nedeschise au Emulsiile de vopsele, de obicei, au o durată minimă de viață de depozitare de 24 de luni, unele branduri sunt anunțate chiar de până la 60 de luni. Cu toate acestea, dacă recipientul este deschis, biodegradarea cu germeni înregistrați se accelerează.

Păstrați întotdeauna vopselele de emulsie deschise cât mai răcoroase posibil, dar fără îngheț. Etansare vas etanș la aer și se depozitează obiecte, cum ar fi perii sau role în culoare reziduală: în acest fel, ele contribuie la o viață prelungită raft.

Pot să-mi folosesc vechea vopsea de emulsie?

Uneori, o găleată de vopsea de perete stă în subsol de ani de zile înainte ca proprietarul să-l scoată afară și să o deschidă din nou. Dacă vopseaua emulsie a fost depozitată în modul indicat mai sus, există totuși o bună șansă ca aceasta să fie în continuare utilizabilă. Cum să aflăm:

  • Se amestecă viguros vopseaua emulsie: Se combină componentele individuale pentru a forma o masă omogenă?
  • De asemenea, să acorde o atenție la solide și murdărie în vopsea!
  • Mirosul vopselei: Un miros neplăcut spune că ar trebui să fie mai bine aruncat.

O culoare omogenă, bine mirositoare, fără impurități, este de obicei foarte bună pentru pictura. Cu toate acestea, dacă unul dintre aceste trei aspecte lipsește, ar trebui să eliminați mai bine vopseaua emulsie și să cumpărați una nouă.

Este imprevizibil cât de repede se descompune o culoare inițială, deci sunteți complet dependent de propriile dvs. simțuri. Data expirării la borcan este înlocuită când capacul este deschis.

Sfaturi și trucuri Vopseaua diluată de apă se rupe, de obicei, mai repede decât materialul nediluat. Acest lucru se datorează faptului că există mereu niște germeni în apă, care apoi se înmulțește. Depozitarea vopselelor nediluate, apoase, are, prin urmare, mai multe perspective de succes.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul