Cum functioneaza: Stabilirea șapei uscate

șapă uscată salvează o mulțime de efort și în special timp de uscare în comparație cu sapa convenționale, lichide. De asemenea, poate fi instalat singur fără ajutor și nu creează cerințe privind cunoștințele privind raporturile de amestecare, înălțimea șapei și metodele de construcție ca și în cazul șapelor lichide. În plus, sunt necesare doar foarte puține instrumente. Sapa uscată poate fi așezată în orice moment al anului și la orice temperatură. Iată câteva instrucțiuni de instalare scurte.

Elementele de podea necesare, șapa, adezivi, șipci pentru acoperișuri, dreptar, un nivel lung, o placă pentru acoperirea masei de echilibrare în montarea benzii elemente de șapă și fierăstrăului circular portabil. Poate o șurubelniță cu acumulator și o cantitate suficientă de șuruburi potrivite, dacă nu numai că se lipesc plăcile.

Verificați solul Solul trebuie - ca toate sapele - curate, uscate, fără praf și să fie cât mai plată posibil, cu denivelări podea uscat, dar altfel nivelează automat de compus nivelare:

pas mai întâi

Pasul 2: Spatula

Atașați fâșiile de izolare a margini la înălțimea corectă, marcați înălțimea patului nivelului de nivelare de-a lungul peretelui și închideți ușa cu o prag de la nivelul pragului. Înălțimea de evacuare trebuie să fie de așa natură încât umflăturile să fie acoperite la cel puțin un centimetru înălțime în fiecare punct, este recomandabil să se adauge încă 10% la această valoare determinată.

Etapa 3: Compusul de nivelare este turnat

prin diguri periodic aproximativ 20 de centimetri lățime de compus nivelare pe care este apoi, respectiv, se aplică o șipcă și aliniază marginea superioară a marcat pe înălțimea patului de perete. Asigurați-vă că laturile de pe acoperiș sunt aliniate exact cu nivelul duzei. Apoi, puteți umple golurile dintre latine cu nivelarea și deduce cu un Abziehlatte. Apoi scoateți dalele acoperișului și completați zonele și trageți cu grijă. Utilizați nivelul duzei pentru a verifica uniformitatea plăcuței de nivel. Munca se face întotdeauna pe peretele cu care se confruntă ușa către ușă.

Pasul 4: Instalarea elementelor de șapă

Tăiați elementele de șapă - în mod ideal cu ferăstrăul circular - așezați și conectați cu clei și șuruburi. Placa de nivelare nu trebuie introdusă fără capac pentru a evita comprimarea sau compresia inegală și, prin urmare, cavitățile ulterioare în timpul instalării.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul