Cum se face sticla acrilică?

Producția chimică de bază a sticlei acrilice este complicată și nu este importantă pentru utilizator - în afară de proprietățile sticlei acrilice. Cu toate acestea, prelucrarea „greutate brută“, din sticla, apoi acrilic este produs în ultimii pași, într-adevăr crucial în alegerea sticlei acrilice, care trebuie să îndeplinească toate cerințele dorite în cazuri individuale.

Procesul de fabricare a sticlei acrilice

Prețul sticlei acrilice are o diferență semnificativă între PMMA laminat și turnat. Adesea, geamul acrilic, mai ieftin, este echivalent cu o calitate inferioară. Dar asta nu este ușor de explicat. Este vorba de cerințele individuale care determină dacă urmează a fi utilizate acrilice turnate sau turnate.

diferențele de longevitate la

temperatură pentru bărci și iahturi ale căror componente sunt realizate ca hașuri din sticla acrilica, diferența de longevitate este deosebit de gravă: bărci și iahturi călătoresc frecvent în regiunile mai calde (mediteraneană, de exemplu). La ancorările din zonele mai calde, longevitatea acrilului turnat este mult mai mare decât cea a acrilului extrudat, deoarece există fisuri rapide.

tratament termic (formare, îndoire) a

sticla acrilica Vrei contrast, transforma sticla acrilica colorate sau formă (după încălzire), PMMA laminat este din cauza caracteristicilor sale eterogene (exprimate acrilic este omogen) mai potrivit. Atunci când sticla acrilică turnată, care este îndoită sau deformată, structura omogenă trebuie abandonată. Prin urmare, acrilicul colorat care este turnat poate prezenta în mod explicit ușoare modificări de culoare (în zona îndoită sau deformată).

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul