Cat de durabile sunt casele prefabricate?

Când construiți o casă, este de obicei o achiziție pentru viață. Prin urmare, se pune adesea întrebarea: să construim o casă "normală" pentru veșnicie sau o casă prefabricată ieftină? Vă vom arăta cât de bine se poate combina calitatea cu casele prefabricate și ce longevitate poate obține această metodă de construcție. Casele Fert Do prefabricate au într-adevăr o durată mai scurtă de viață?

La examinarea mai detaliată a construcției, nu se poate explica nici o presupusă "inferioritate" a caselor prefabricate: pereții, plafoanele și tot materialul izolator sunt fixate pe o structură robustă din lemn. Înconjurat de un perete exterior stabil, acest design nu este numai stabil, dar și cu o bună manoperă și o instalare foarte durabilă.

Și calitatea?

Pentru a atinge longevitatea, desigur, calitatea trebuie să aibă dreptate. Acest lucru poate fi chiar mai bun în construcția de case prefabricate decât în ​​construcții solide: producția din fabrică este aproape perfect controlabilă, în timp ce intemperiile permanente de pe șantier pot deteriora calitatea materialului.

Deoarece asamblarea durează doar câteva zile pe șantier, materialul este expus practic la nici un impact asupra mediului până când nu există în forma sa finită. Există, de asemenea, reguli stricte privind materialele și construcțiile. Acestea sunt specificate și controlate nu numai de către producător, ci și de asociații precum GDF (Gütegemeinschaft Deutscher Fertigbau).

După cum puteți vedea, designul industrial al caselor prefabricate și cooperarea companiilor și asociațiilor măresc calitatea casei dvs. și pot fi chiar mai înalte decât calitatea clădirilor solide.

Și valoarea de revânzare?

Una dintre cele mai mari probleme ale caselor prefabricate este valoarea nefondată de revânzare inferioară față de casele solide. Deci, după 40 de ani, primiți în medie zece la sută mai puțini bani. Dar de ce este asta? Probabil că aceste ipoteze se bazează pe o durabilitate mai mică asupra politicilor din anii 1960 și 1970, când aceste reduceri erau totuși justificate.

În plus, construcția prefabricată de astăzi este susținută de cât mai multe "armături" ca betonul sau cărămizile, încât vine aproape de construcția solidă. Acest lucru consolidează nonsensul valorii reduse de revânzare.

Linia de fund, acesta este unul dintre cele mai mari dezavantaje ale casei prefabricate. Când vă mutați, de exemplu, din motive profesionale, sunteți mai bine cu o casă masivă: Reputația "casei pentru veșnicie" vă aduce în acest caz câteva mii de euro mai mult.

Sfaturi și trucuri Dacă aveți de gând să vă mutați, închiriați vechea casa prefabricată. În loc să trăiești cu tei, construiești o astfel de sursă sigură de venit.

Prezentare generală

Următoarea secțiune vă oferă o imagine de ansamblu asupra tuturor aspectelor legate de longevitate într-o casă prefabricată.

Construcția stabilă și bine construită a casei prefabricate asigură longevitatea.

  • Producția industrială și construcția rapidă asigură calitatea existentă; componentele nu sunt expuse vremii.
  • Numai valoarea de revânzare inferioară nefondată se dovedește a fi un dezavantaj al construcției prefabricate.
  • În mod contrar credinței populare, casele prefabricate oferă, prin urmare, un nivel ridicat de longevitate și calitate. Ambele, totuși, variază de la furnizor la furnizor: Informați-vă despre fabricantul de case prefabricate respectiv, în caz contrar visul casei proprii poate deveni rapid un coșmar.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul