Kako radi proces izgradnje za obiteljsku kuću?

Izgradnja kuće je dosadan i nije jednostavan proces. U ovom članku predstavljamo vam najvažnije korake u procesu izgradnje obiteljske kuće i objasnite što razlikuje montažne i čvrste kuće.

Planiranje

Sada kuća je planirana: Sa svojim arhitektom, veličina, izgled i oprema su planirane, uključujući i razvoj imovine (kabel, kanalizaciju, itd.). Nakon što se to učini, izrađuje se prijedlog za planiranje, nakon čega slijedi građevinska dozvola. Sada je potrebno nabaviti materijalne cijene, planirati detaljno planiranje vodovoda, elektronike i grijanja te pronaći, naravno, obrtnička poduzeća koja grade gradnju.

Izgradnja

Nakon temeljitog planiranja, gradnja može započeti. Ovo započinje pripremom mjesta, nakon čega se obavljaju radovi na zemlji i kanalu i završetak dna. Sada, ljuska može biti izgrađen sa zidovima i stropovima, prije nego što je učinio krovnog rada.

Zatim unutrašnjost izvođenje radova, što uključuje širok raspon rada: beton, plinske i elektro radova su uključeni, kao i stepenice, žbuke i polaganja parketa i tapeta. Nakon interijera, vaša obiteljska kuća je spremna; Sada se odvija samo namještaj i potez.

čvrste i montažne kuće: Razlika

Najosnovnija razlika u konstrukciji je da, ljuska od montažnoj kući se odvija od montažnih dijelova koji mogu biti sklopljeni u roku od nekoliko dana. Cijelo planiranje kuće obavlja davatelj, vaša montažna kućna tvrtka, ali se u suprotnom ne razlikuje značajno od čvrste kuće.

U masivnom obiteljskom domu, cijeli proces izgradnje, od ideja do premještanja, traje prosječno 18 mjeseci, ali može varirati ovisno o vašoj osobnoj situaciji. Prefabricirana kuća sprema nekoliko mjeseci ovdje, što je zbog brzog postavljanja i središnje organizacije od strane pružatelja usluga.

Savjeti i trikoviOnternet ćete naći mnoge izjave klijenata koji opisuju svoje iskustvo s planiranjem, izgradnjom i cijelim vremenskim okvirom. To vam može pomoći da dobijete bolji pregled faze izgradnje.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar