Cum să ipsos corect o casă prefabricată?

Nu numai eficiente din punct de vedere vizual

În special tencuiala interioară ar trebui să fie de înaltă calitate - la urma urmei, se eliberează vapori chiar la început. Cu tencuiala inferioară, șansa de a inhala substanțe nocive, desigur, mai mari decât soiurile de înaltă calitate.

Pot să mă înțepesc?

În principiu, nu aveți nevoie de măiestrie specială pentru a aplica un nou tencuială, mai ales în interior. Ar trebui să acordați atenție doar unei lucrări curate, în special în ceea ce privește acoperirea altor suprafețe.

În principiu, tencuiala fațadei exterioare nu este foarte diferită. Numai aici ar trebui să puneți un accent deosebit pe siguranță. Înainte de a începe tencuirea, asigurați-vă că îndepărtați murdăria și resturile. Chiar și petele pierdute ar trebui îndepărtate; Ulterior, veți avea o imagine de ansamblu a zonelor defecte care trebuie reparate.

În orice caz, veți economisi bani cu munca proprie, deoarece salariile orare ale companiilor sau companiilor speciale sunt de obicei ridicate.

În primul rând renovare, apoi tencuială

Verificați înainte de tencuiala nouă, dacă fațada dvs. are nevoie de renovare sau are doar pete de vedere. În primul caz, noul tencuială nu aduce nimic, deoarece problema reală este literalmente pictată.

Sfaturi și trucuri Lăsați-vă prietenii sau cunoscuții să vă ajute când vă tengeați. O astfel de fațadă este deja o slujbă decentă.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul