Hvordan bygger du et massivt hus?

For de fleste er opbygning af et hjem den største investering i livet. Det er endnu vigtigere, at trinnene, fra planlægningen til det færdige hus, er organiseret godt og meningsfuldt. I den følgende artikel lærer du de nødvendige trin, hvis du vil opbygge et solidt hus.

Plan har finansiering

De bedste sammenligninger dig i dag på internettet: Hvis du har fundet din favorit leverandør her, kan du optage stadig personlig kontakt. Men det er praktisk, hvis din finansinstitution har lokal nærhed; Især når man bygger et hus, er der ofte ting at afklare, der kræver personlig kontakt.

Plottet valg

Selv om valget af ejendommen finder sted før selve huset planlægning, bør du overveje dine ideer i den sidstnævnte hus: Her ikke kun størrelsen og placering spiller en rolle, men også en mulig hældning.

Et andet kriterium er, om landet allerede er udviklet, dvs. om alle forbindelser til el eller kloak allerede eksisterer. Hvis dette ikke er tilfældet, bør du overveje betydelige meromkostninger.

Husplanlægning

Planlægningen af ​​et massivt hus er normalt mere kompliceret end med et præfabrikeret hus. Du har ikke et firma der tager sig af alt. Ikke desto mindre kan du planlægge et solidt hus meningsfuldt og struktureret til at holde styr på.

Den afgørende faktor her er arkitekten: med ham planlægger du hele huset, fra teknologi til design. Dette kan hjælpe dig i mange tilfælde, yderligere foranstaltninger, fordi for at bygge et hus, skal du engagere en række forskellige konstruktion og håndværk: Fra tagdækkere til fliselæggere, kan dette være et par stykker.

Check kontrakterne

For at spare dig ubehagelige overraskelser bagefter, bør du tjekke alle kontrakter før underskrivelsen: Ofte brugt byggeri eller Crafts virksomheder forsætligt vildledende eller unøjagtige formuleringer og håb for en fejl fra din side, som igen vil koste flere tusinde euro. Im I tvivlstilfælde hjælper det også med at spørge en specialist, der kender byggekontrakter. Jo mere aftalt i kontrakten, desto lavere er chancen for senere uoverensstemmelser.

De nøjagtige omkostninger bestemme

Hvis planen, der viser ikke kun anvendte materialer og grundplaner, men også energirelaterede aspekter såsom opvarmning og isolering, fuldstændige og relevante dokumenter klar, kan de nøjagtige omkostninger bestemmes.

Denne samlede omkostninger omfatter udviklingsomkostninger både land og såvel som andre omkostninger såsom arkitekter, bygningsingeniører, landmåling og byggetilladelse. I princippet bør omkostningerne ikke afvige væsentligt fra de oprindeligt beregnede maksimumsudgifter, med lavere priser, der selvfølgelig altid er gode.

Set håndværkere nu byggeriet kan begynde: Hvis du ikke har udpeget en hovedentreprenør, skal du skrive ud ordrerne til de ønskede operationer. Disse omfatter installatører, elektrikere, malere eller tagmænd.

Selvfølgelig kan du være kræsne her, også: Tjek de potentielle virksomheder grundigt og finde ud af om gode eller dårlige erfaringer med den relevante udbyder. Det handler trods alt om, at dit nye husbesparelse ikke giver mening på hvert hjørne. Hold dig til ballzum Selvom dit hus langsomt er i form, bør du altid holde sig orienteret om processen. Ikke kun indførelsen af ​​mulige forbedringer, men også at udfylde forsikring og rækkefølgen af ​​den indre væsentlig del af dine opgaver med henblik på at sikre en smidig proces.

Oversigt Nedenstående oversigt er designet til at hjælpe dig med at forstå de trin, der er involveret i planlægningen af ​​den massive hus igen knappe.

holde planlægge finansieringen

ejendomssøgning og køb

  • planlægning af den faktiske hus (arkitekt osv)
  • Grundig afprøvning af entreprisekontrakter
  • Præcis koster
  • Engager de nødvendige håndværkere byggeprocessen indtil flytte i betragtning
  • I næste artikel, lære, hvilke materialer til at opbygge et solidt hus er egnede, mens hvordan du tilslutter fair priser med kvalitet for at maksimere den fremtidige komfort og sikkerhed.
  • Tips & tricks Hold øje med omkostningerne i hele byggeprocessen. Undladelse af at kontrollere et par gange præcis, hvor dine penge er faktisk flyder, kan dette udnyttes af bygge- og handelsvirksomheder til din ulempe. Bottom line, endog fem-tal beløb kan spares ved god planlægning.
Del med venner

Forlad din kommentar