Cum ar trebui să fie menținută pluta

Remodelarea pardoseli din pluta a crea o mulțime de confort și de bun-simt atmosfera - dar, de asemenea, ei doresc să fie îngrijiți corespunzător. Ceea ce este important, și cum să obțineți cu lucrări de întreținere regulată un luminos și frumos pentru o lungă perioadă de timp la sol, click aici.

De fapt, pluta este undemanding

Cork este anti-static, în natură, ceea ce înseamnă că murdăria nu aderă foarte bine la ea. Prin urmare, adesea trebuie să mătuiți sau să vă aspirați podeaua de plută mult mai puțin decât alte plăci de podea. Asta face plută, în general, destul de ușor. dar

O îngrijire cuprinzătoare include curățarea umedă, în cazul în care este posibil, un produs de îngrijire adecvat într-adevăr ar trebui să se acorde apa de curățare. Nu mai curat pentru toată lumea, care promite cu voce tare, la sfârșitul anului, de fapt grija de plută - unele sunt mai mult o povară considerabilă pe dop. Cel mai bine este să cereți producătorului remedii adecvate dacă nu sunteți sigur.

pas cu pas pentru produsele radiante strălucitoare plută de întreținere

  • , plută, în funcție de ev tratament de suprafață
  • . Ulei, ceară sau din două componente de produs
  • fără scame, prosoape de bumbac moale
  • găleată
  • ev. Mop (fără microfibră!)

primele etaje plută de curățare brute

sunt întoarcere ușor și curățați foarte repede cu aspiratorul, deoarece efectul lor natural antistatic nu ridică murdăria. Zunächst Înainte de a curăța podeaua de plută, până când se îndepărtează murdăria.

2. Ștergeți și ștergeți

de îngrijire Din când în când are o podea de plută sunt, de asemenea, șterse - dar evita, în orice caz, să-l inunde cu apă - absolut suficientă este puțin umedă. Pentru ștergerea apei puteți oferi și un produs de îngrijire adecvat.

de utilizare, dar nu și prosoape sau mopuri din microfibre - în pardoseli de plută sigilate, acestea pot eroda în timp sigiliul, si lasa solul devin gri.

3. recreștere sau uleiuri

special în zone foarte solicitante, cum ar fi benzile de circulație, puteți face podeaua pluta si peste din nou să crească la intervale regulate sau trata cu ulei. Diferențele dintre zonele tensionate și cele mai puțin stresate sunt mai puțin vizibile. Utilizați numai acele produse care au fost tratate cu solul original.

Tips & TricksKern- și săpun sunt considerate ca fiind „de“ curățare pentru uz casnic universale - dar pluta ele sunt absolut tabu, deoarece acestea pot deveni gri și sol poate deteriora puternic.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul