Hvor omsorg holder et trehus i god form

Omfanget og intensiteten til omsorget avhenger hovedsakelig av den første trebehandlingen før installasjonen. Hvis en dyp impregnering, inkludert blått beskyttelse, har funnet sted, forblir det som en pleie fremfor alt å holde rent. Ytterligere omsorg beror først og fremst på den personlige smaken og kvaliteten på treet.

Å holde øynene åpne er halvparten av omsorgen entgegen Vedlikehold av et trehus er ikke, i motsetning til populær tro, begrenset til en vanlig børste. Å holde huset "i god stand" fra innsiden og utsiden minimerer eller eliminerer behovet for maling.

Materialet tre naturlig har ulempen ved å være følsom for for mye fuktighet, spesielt vannlogging. Derfor, alle tiltak som forhindrer for stor og lang fukting av trekomponenter, pleier naturen.

Næringsoppmerksomhet

Enhver som ikke bare bor i sitt trehus, men også med ham, utfører konstant visuell inspeksjon automatisk. Følgende komponenter skal overvåkes nøye og om nødvendig rengjøres:

Fasader

Overflateforurensning vil felle fuktighet og organisk materiale på treet. Derfor bør klebrig og klebrig forurensning fjernes så raskt som mulig med en kost eller en pensel.

Hjørner og hjørner i utsiden

Hjørner av alle slag, selv under vinduskarmer eller mellom kryssende bjelker, er potensielle slamfliker. Skitt nest kan raskt fjernes ved børsting eller sprøyting.

Beskytt patina

Hvis det er dannet silvery shimmering patina, bør den forbli så ubeskadiget som mulig. Derfor bør børstearbeid brukes med omhu og om mulig unngås helt.

Mugg- eller insektsangrep

Likeledes på menneskers sykdommer, bestemmer tidspunktet for funn sjansene for utvinning. Hvis det er tegn på mugg eller insektangrep, bør dybden kontrolleres umiddelbart. I de tidlige stadiene er sporene fortsatt mekanisk flyttbare uten rester. Insekter og larver blir drept ved å varme overflatene med en varmluftspistol.

Interiørområder

I prinsippet gjelder det samme for innvendige områder som utenfor. Det er viktig å sjekke plankingen under gulvbelegg og tepper. Syntetiske fibre kan sterkt begrense treets naturlige pusteevne og føre til skjult fuktutvikling.

Tips og triks Vårt interiør og eksteriør sengetøy tilbyr svært effektive pleieprodukter for trehus. Lag et pleiesett basert på dette råmaterialet.

Del med venner

Legg igjen din kommentar