Hvordan kan du lave et skylight kattesikkert?

ovenlys er en meget behagelig ting - for hus kat og hans intellektuelle nysgerrighed, men de kan være meget farligt. Hvad du kan gøre med nogle vinduetyper for at redde katten fra at klatre ud eller falde ud, læses i dette indlæg.

Beskyttelsesnet under tagvinduet

For denne type beskyttelse kan man bruge et hvilket som helst kommercielt kattebeskyttelsesnet. Maskestørrelsen skal være mindre end 4 cm. Ved køb skal man være opmærksom på en tilsvarende stabil monteringsmulighed.

Katten kan forsøge at klatre på nettet og rive den ned. Fastgørelsen ved hjælp af teleskoppoler eller såkaldte effektterminaler bør derfor anvendes med omhu.

kat net er på markedet allerede fra 5 EUR til 10 EUR, for det meste med skruer:

  • Anchor
  • skruer
  • fastholdelseselementerne

særlige beskyttelse til at folde og svinge vindue

ovenlys i dag er som regel enten en fold-over eller folde swing Vinduet udført. Også til sådanne vinduer er der specielle sikkerhedskopier.

Disse sikringer er helt sikkert nyttige, hvis der er en vindueskarme i nærheden af ​​ovenlyset, hvor katten kan sidde og kigge ud. Med en egnet særligt netværk til foldning og swingende vindue, der er også muligt, men kan falde ud, mens katten gennem nettet ikke var.

vagt til at folde og vippe vindue

Så på samme måde skrå vinduer også, er der også en beskyttende bund og sider, der ligger som vagt. Det betyder dog, at vinduet kun kan åbnes op til beskyttelsesgitterets bredde. Dette er i mange tilfælde en ulempe.

beskyttende net til at svinge vinduer og tophængte vinduer

Man kan vedhæfte et sikkerhedsnet på vinduet håndtaget på en drejelig vindue, og på samme tid til den nederste ramme. Farlig her er, at sideområdet forbliver ubeskyttet, når tagvinduet er åbent. Katten kunne så glide på nettet klatring og derefter på nettet udenfor.

Særlige, færdige løsninger til svingvinduer er ikke tilgængelige på markedet i dag.

Du bør også overveje beskyttelse til skrå almindelige vinduer. Katte kan kravle ud under forsøget på gennem en skrå vindue ofte til alvorlige skader. Beskyttelsen af ​​disse vinduer er lettere, fordi der åbningsvinklen af ​​vinduet på vinduet mekanismen er fast. Så du kan nemt bruge et simpelt beskyttelsesnet.

Del med venner

Forlad din kommentar