Kata ili obojeni u toplu ili boji Izgled: mediteranski crijep

Pregradnja Klasik sliku koja se razvija tijekom predstavljanja mediteranskog crijepa, smeđe bež do crvenkasto-narančasti terakote. Osim toga, mnoštvo mediteranskih zemalja uključilo je mnoge španjolske, grčke, turske, rimske i orijentalne stilove.

križ od istoka do zapada

Bez obzira koji dio Sredozemnog mora graniči zemlju, Mediteranske pločice svi imaju zajedničko je da oni putuju između svjetla i zemljani tonovi, inspiriran sunca i lijepog vremena.

Dok se u istočnom Sredozemlju igrati mediteranske pločice s turskim i grčkim utjecajima, osobito s bojama plave i bijele, rimski talijanski stil podsjeća mnogo puta, jer ovdje se razgrađuje s najznačajnijih mramornih depozita diljem svijeta. Der Na zapadnom Mediteranu, orijentalni utjecaj je jači, a proizvođači iz Tunisa i Maroka često izrađuju svoje umjetničke pločice. Vodeća europska industrija pločica u Španjolskoj kombinira razigrane i ponekad vrlo šarene elemente orijentalnog stila s ograničavanjem veće europske objektivnosti.

Raspon cijena velik poput Mediterana

Raspon cijena mediteranskih pločica velik je kao i zemlje podrijetla i vrste proizvodnje različite. Kao gruba smjernica, cijena za četvornih metara od pedeset do osamdeset eura može se koristiti kao osnova za izračun. U tom cjenovnom gotovo sve vrste mogu se dobiti od mediteranske pločice, s pojedinim vrstama koje mogu koštati od samo dvadeset eura, a neke više ekskluzivnih pločica od preko stotinu eura.

izvori po zemlji

specijaliziranu španjolsku crijep online trgovaca vidjeti fincaceramica.de ponudu sa vrlo velikim i jasno uređenom asortimana gotovo svu mediteransku varijante španjolskom stilu.

Karakteristike talijanskih pločica opsežno su ilustrirane i ilustrirane na fliesen-web.de. Naravno, mramor ovdje igra veliku ulogu.

Šarene i šarene mediteranske pločice iz Maroka i Tunisa mogu se naći na casa-moro.de ili buntesmarokko.de. Vrlo autentična i ručna ponuda prodaje maison-oriental.at.

Specijalist mediteranskih pločica s grčkog područja i rimske kulture može se naći na beate-sass.de. Dva turska proizvođača mediteranskih pločica mogu se naći na enaceram.de i vitra-bad.de.

Savjeti i trikoviMediteranske pločice su bile i služe za stvaranje velikih mozaika s povijesnim prikazima. Bilo Michelangelov David, portret Goethea ili meduze po Ivenzo, na pločica postavlja internetski portal marmor-mosaike.de s mozaicima svih vrsta, veličina i cijena ponuđena

Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar