Conservator - umbrirea face

Cei care au o seră frumoasă nou, ar dori să utilizeze seră ca o cameră de zi. Prin urmare, o umblare practică și ușor de utilizat din interior sau din exterior pentru conservator face parte din echipamentul de bază.

Conservatorul umbrea din interior sau din exterior?

În primul rând trebuie să decidă dacă marchiza conservator trebuie să fie montat în interiorul sau în afara de pe acoperiș, cu problema de umbrire pentru noul conservator. Ambele variante au cu siguranță propriile lor avantaje și dezavantaje.

umbra din interior genera

De multe ori nu este suficient dacă o grădină de iarnă este ușor umbrită din interior. Aceste distribuitoare de umbră sunt, de obicei, proiectate cu panouri mari de țesături tensionate. Dar această substanță poate scuipa rapid în lunile umede și mucegai.

Nu numai că arată murdar și neîngrijit, ci și mirosul. În plus, căldura intră încă în cameră, pe care plantele pentru conservator de multe ori renuntat cu frunze uscate. În același timp, au nevoie de mult mai multă apă, care apoi se evaporă din nou și face conservatorul în plus umed și murdar.

umbrire la exterior, pe conservator atașați

Shading din exterior are avantajul că nu se poate ajunge numai în interiorul căldurii cu efect de seră. Acest lucru facilitează și ventilația pentru conservator. Cu toate acestea

Aici este dezavantajul că un orb conservator din exterior este adesea mult mai scumpe. De asemenea, este puțin mai greu de instalat decât metodele de umbrire care sunt cultivate din interior. Cele mai multe variante pot fi controlate automat și sunt foarte confortabile odată instalate.

posibilități de umbrire jaluzele la scurt timp

  • orizontal pe acoperișul de sticlă copertine
  • deasupra exterior conservator
  • panza propti
  • plisată filme interioare
  • orizontale pentru lipirea în interiorul copertine
  • în interiorul conservator panouri tesatura
  • stramt costul

unei umbrirea conservator

Întinderea în costul umbrirea unei game conservator de la câteva euro pentru unele corzi de bungee si panouri tesatura de până la prețuri foarte ridicate pentru sistemele de umbrire automate care se execută din exterior peste grădina de iarnă.

Aceste sisteme automate nu pot fi doar programate, ele pot chiar să se mute pe cont propriu, în funcție de intensitatea razele solare. De asemenea, poate fi integrat un sistem automat de ventilație pentru grădina de iarnă.

Sfaturi și trucuri

Puteți face umbra gradina de iarnă din interior însuți. Diferite folii colorate sau colorate sunt disponibile la magazinele de hardware. Unele dintre ele sunt chiar ușor atunci când sunt scoase și poate werden.Das folosit întotdeauna are avantajul că, în timpul iernii, când mai multă lumină și căldură este de dorit în frumoasa încăpere de sticlă, se poate culege de ieșire plină lumină. În plus, nimic nu formează și nu scânteie nimic în filmele de plastic.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul